Se klippet: Eux-elever til DM

På EUC Nordvestsjælland er det vigtigt for os, at du - ligegyldigt hviken uddannelsen du tager - lærer at tænke både innovativt og kreativt på din uddannelse. For det er egenskaber, arbejdsmarkedet i høj grad efterspørger i disse år.

Leverede stærk præstation
Netop det har Helene Jørgensen og Henriette Hjort i høj grad lært i løbet af første del af eux business-uddannelsen. Både i undervisningen klasselokalet og i løbet af det seneste år også til regionale entreprenørskabsmesse og -konkurrencer. Ved sidstnævnte har de deltaget med deres virksomhed Elinoa Design med så stor succes, at de havde kvalificeret sig til DM i Entreprenørskab, som blev afholdt i Industriens Hus i København onsdag 18. april 2018.

Her skulle de i løbet af en intens dag både pitche deres idé foran dommere og de øvrige deltagere og ud i to yderligere interviews med de garvede dommere.

Det endte med at give en flot samlet 33. plads og en 6. plads i den kategori, de deltog i: Business & Service. Et rigtig flot resultat af Elinoa Design, som var oppe imod hård modstand fra de andre hold.

I dette klip kan du følge de to elever samt deres makker Mathias ved DM: