Elever mestre i iværksætteri og DM-klar

På vores merkantile uddannelser og på eux deltager vores elever ofte i iværksætter-konkurrencer rundt omkring på både Sjælland og af og til i resten af landet.

Det var tilfældet for Helene Jørgensen og Henriette Hjort, som begge er i gang med studieåret på eux på EUC Nordvestsjælland. De deltog nemlig ved den regionale entreprenørskabsmesse i Slagelse med deres virksomhed Elinoa Design og dere idé til en nytænkende og specialdesignet knagerække, som kan trækkes ud og forlænges efter behag - en smartløsning i blandt andet entréer, hvor der er pladsmangel.

Løb med sejren i en af kategorierne
I alt 42 virksomheder var med på messen, hvor der skulles finde fem vindere i kategorierne:

  • Trade & Skills
  • Science & Tecnhology
  • Business & Service
  • Society & Globalisation
  • Wild Card

Helene og Henriette
Henriette (tv.) og Helene med det store smil, efter sejren var kommet i hus.

Da støvet havde lagt sig efter nogle spændende timer med interviews, dommerbesøg og pitches havde Helene og Henriette taget sejren i kategorien 'Business & Service'. Helt fantastisk godt gået af de innovative, som dommerne roste til skyerne for deres gode idé.

Skal til DM
Duoen kan nu begynde at forberede sig til DM i Entreprenørskab, som de skal deltage ved 16. april hos Dansk Industri i København.

Også elev-virksomheden CLM, som eleverne Cecilie Clausen, Lynn Aistrup og Maj-Liv Pedersen står bag, deltog ved messen og leverede en flot indsats, selvom det ikke blev til sejr og avancement til DM.