Ledige får job efter samarbejde

Endnu en gang bærer samarbejdet mellem virksomheder, kommuner og EUC Nordvestsjælland frugt.

Denne gang er det virksomheden Norisol A/S, som akut manglede personer med et kursus i systemstillads til at udføre en større opgave i Kalundborg. Sammen med EUC Nordvestsjælland blev der indgået en aftale med jobcentrene i Sorø, Slagelse, Kalundborg og Odsherred om at finde arbejdskraften dér. Kaj Rasmussen er virksomhedskonsulent i Slagelse kommune og fik sat gang i hjulene.

ledige i job2

Kom på kursus
8. januar 2018 blev der afholdt informationsmøde i Kalundborg hvor Frank Humble Petersen, virksomhedskonsulent hos EUC Nordvestsjælland, fortalte om kurset, mens John Kronevald fortalte om arbejdet hos Norisol. Alle de, der var interesserede, kom til en personlig samtale med Norisol. Faldt samtalen positivt ud, ville de blive tilmeldt kurset.

De nye kandidater startede således op på kurset 31. januar og sluttede 20. februar 2018.

Fik job ud af det
Ud af 12 deltagere bestod de 11, og alle 11 har nu fået arbejde hos Norisol (fra 1. marts 2018). På den sidste dag på kurset kom Norisol forbi med ansættelseskontrakterne, som blev underskrevet samme dag.

ledige i job1

Faglærer Martin Ness, som har fulgt eleverne, kunne fortælle, at der undervejs havde været en rigtig god stemning på holdet - de havde hjulpet hinanden, og det havde derfor været særdeles at inspirerende at undervise dem.