Holbæk spiste sammen

holbæk spiste sammen01

Torsdag aften 22. februar 2018 løb EUC Nordvestsjællands første folkekøkkenarrangement "Holbæk Spiser Sammen" af staben.

- Og det bliver ikke sidste gang, lød det fra kommunikationschef Cecilie Bovell, som har stået bag arrangementet.

Der var mere end 70 gæster i alle aldersgrupper, og snakken gik lystigt, mens der blev spillet og hygget ved de opdækkede langborde.

holbæk spiste sammen02

Maden blev lavet af eleverne på ernæringsassistent-uddannelsen, som hører til på EUC Nordvestsjællands afdeling i Fårevejle - og der var ikke sparret på noget.

Det var et overdådigt bord med lækre salater, hjemmelavet brød, kryddersmør, kartofler på flere måder og lækker marineret kylling samt chokolademousse og frugt til dessert. Både store og små gik til fadene med stor appeitit, og alle roste maden og klappede de hårdtarbejdende elever og deres faglærer Theis Lynge Pedersen ud af køkkenet til ros og anerkendelse.

Lærte nye mennesker at kende
Blandt deltagerne var mor og datter Susie Pedersen og Signe Nina Egholm Larsen. Signe, der til daglig går på gymnasiet, udtaler:

- Det har været enormt hyggeligt. Vi har lært nogle nye mennesker at kende, så det har været en fantastisk oplevelse. Man kan næsten blive lidt ked af, man ikke har valgt en madrettet uddannelse, sagde hun med et smil.

holbæk spiste sammen03

Hendes mor Susie sagde:

- Det var første gang, vi prøvede at være til sådan et folkekøkken, og det er helt sikkert noget, vi skal prøve igen. Det er ikke sidste gang. Det er virkelig nogle dygtige elever, som har været i gang i køkkenet. De ved, hvad de laver, og maden smagte SÅ godt.

I kor grinede de:

- Vi vil helt sikkert komme igen!