Branchen har brug for detail-elever

En af de fire merkantile udbydelser, vi tilbyder på EUC Nordvestsjælland, er detail-uddannelsen. Her lærer vores elever om varer, salg og kundeservice, så de kan komme ud på arbejdsmarkedet i et hav af forskellige butikker.

Og der er brug for dem derude.

Et spændende møde
Det lærte vores detail-klasse, da de havde besøg af YouSee, som i øjeblikket mangler elever til deres butikker i henholdsvis Holbæk og Roskilde.

Det er netop sådan nogle butikker, mange af vores detail-elever drømmer om at arbejde med salg i, og derfor var det et utroligt spændende visit, hvor eleverne kunne høre en masse om de krav, der stilles på arbejdsmarkedet, samtidig med YouSee kunne lære eleverne at kende og skabe en kontakt til dem.

Talentfulde elever
Interessen var altså stor begge veje, og de af eleverne, som er interesserede i en læreplads hos YouSee, blev endda tilbudt et fritidsjob hos telegiganten allerede nu - så de kan se, om branchen er noget for dem eller ej, inden de kommer i lære.

Det var altså en utroligt udbytterig og spændende formiddag, som blev sluttet med følgende ord fra repræsentanterne for YouSee:

- Jeg håber virkelig, at de (eleverne) søger, for der er flere af dem, jeg virkelig godt kunne bruge som elever i vores butikker.

IMG 0060 IMG 0048