Bliv elektriker i Kalundborg

Du kan allerede nu læse til elektriker på vores afdeling i Holbæk, og fra august 2018 kan du også gøre det i Kalundborg.

Stor efterspørgsel
Der bliver dermed skabt grundlag for, at endnu flere kan blive elektrikere og komme den store efterspørgsel i møde.

- Vi oplever en enorm efterspørgsel efter elektrikere. Og vi er meget glade for, at det er lykkedes på så kort tid at skaffe endnu en uddannelse til Kalundborg, forklarer Steffen Lund, der er direktør på EUC Nordvestsjælland, og fortsætter:

- Opskriften er en helt unik opbakning fra det lokale erhvervsliv, Erhvervsrådet og Kalundborg Kommune. Vi håber, at endnu en erhvervsuddannelse i byen vil få endnu flere til at vælge en vej som faglært.

elektriker til nyhed

En del af Processkolen
Elektriker-uddannelsen i Kalundborg vil rent fysisk blive placeret på Processkolen på Rynkevangen, hvor vi hos EUC Nordvestsjælland i forvejen udbyder en række erhvervsuddannelser inden for industri og transport.

- Elektrikeruddannelsen er en fjer i hatten for os og taler til ambitiøse elever med et højt fagligt niveau. Det er glædeligt, at vi kan optage de første hold i år. Vi har i forvejen en række uddannelser, der henvender sig til industrien, hvor el er en stor del af uddannelserne, slår uddannelseschef på Processkolen Leif Dam Pedersen fast.

Vil du søge ind?
Hvis du gerne vil være med på elektriker-holdet i Kalundborg allerede til august 2018, skal du søge ind på Grundforløb 1 i Kalundborg på optagelse.dk.