Top-placering blandt unge iværksættere


I starten af februar havde vi hele fire elev-teams med fra eux business, da den nationale entreprenørskabsmesse blev afholdt over to dage i Odense, efter de tidligere på året havde kvalificeret sig med flotte præstationer ved den regionale konkurrence i Næstved.

Holdene var:

 • Anna Mathiasen og Signe Møller, 3B eux studieår
  Virksomheden
  Møller & Mathiasen og idéen om én samlet app til alle virksomheders medlems- og bonuskort
 • Cille C. Hansen, Sarah Eberhardt og Sarah Cranil, 3B eux studieår
  Virksomhed Chak og idéen om den tand/mundhygiejniske sugetyggetablet Mundidente, som er en mellemting mellem pastiller og tandbørstning
 • Cecilie Clausen, Lynn Aistrup og Maj-Liv Pedersen, 3B eux studieår
  Virksomheden CLM og idéen om et specialkonstrueret dynebetræk, der er lettere at tage af og på, og som sikrer, at dynen forbliver på sin plads i hjørnerne
 • Freja Fechtenburg, 3B på eux studieåret
  Virksomheden FBF og idéen om et nyt kliksystem med 'cykelmagneter' til pedaler for cykelryttere

Først forretningsmiddag
Selve den nationale konkurrence blev afviklet torsdag 8. februar, og dagen inden blev der afholdt en stor forretningsmiddag for de 550 deltagere, som kunne lære hinanden og kende og nyde den lækre mad og gode underholdning ved blandt andre stand-up'er Jakob Taarnhøj og foredragsholderen Mads Marius.

snap med mads marius
Vores deltagere fra eux business og Mads Marius.

Flot placering
Da det gik løs til selve konkurrencen torsdag, stod de fire elev-teams klar med deres virksomheder foran de opsatte boder - klar til at forklare om deres idéer til erfarne erhvervsfolk og få værdifuld sparring.

Efter en spændende og udfordrende dag var der kun én ting tilbage: placeringerne for de i alt 145 deltagende elev-teams. Her udmærkede især Cecilie, Lynn og Maj-Liv sig med en vanvittigt imponerende 7. plads i det stærke felt.

CLM Cecilie Clausen Lynn Aistrup og Maj Liv Pedersen samlet nr. 7
Fra venstre ses: Cecilie, Lynn og Maj-Liv.

Også de tre andre hold gjorde det godt og løb med pladserne som henholds nr. 74 (FBF), 102 (Møller & Mathiasen) og 124 (Chak). Rigtig godt gået af dem alle!