De vinder årets efteruddannelsespris

Om eftermiddagen torsdag 25. januar var der kage og højt humør på Odsherred Forsyning, da de fik overrakt årets efteruddannelsespris. Prisen uddeles hvert år af regionens VEU-center og gives til den virksomhed, der har gjort en ekstra stor indsats for at efteruddanne deres medarbejdere.

Det er i samarbejde med EUC Nordvestsjælland, at kurserne inden for blandt andet førstehjælp, brandbekæmpelse og vejen som arbejdsplads har været udbudt.

- Jeg er stolt over, at vi som skole kan være med til at sikre efteruddannelse for virksomhederne i vores område og dermed være med til at styrke vores lokale arbejdsmarked, udtalte Lars Mikkelsen, som er uddannelseschef på EUC Nordvestsjælland.

Arets efteruddannelsespris250118 7

Roser til medarbejderne
Driftschef på Odsherred Forsyning sendte også roser i retning af sine medarbejdere for deres store vilje til at efteruddanne sig:

- Når jeg sender et kursus ud på mail, har jeg dårligt sluppet tasten, før nogen har tilmeldt sig, forklarede han med et smil.

Generelt var der over hele linjen hos Odsherred Forsyning stor glæde at spotte over at have modtaget den prestigefyldte pris.

- Jeg er kæmpe stolt som formand. Uden efteruddannelse, uden udvikling, uden fremsyn kommer man ingen steder, slog Vagn Ytte Larsen, formand for Odsherred Forsyning, fast.

Arets efteruddannelsespris250118 1

Har nydt efteruddannelsen
Medarbejderne selv kunne også kun stemme i:

- Det er vigtigt for os at være opdaterede for at skabe sikkerhed på arbejdspladsen. Det har været gode og engagerede undervisere fra EUC Nordvestsjælland, og det er vigtigt, lød det fra Mai-Britt Greve, som er projektleder på EUC Nordvestsjælland.

Selve prisen var en fin keramisk ugle og et indrammet diplom, som nu kan minde alle om det store skulderklap.