Første vinder blev Vicky

I hele december kører vi vores julekonkurrence #detklarerjeg, hvor du kan vinde SuperGavekort på 500 kr. til at forsøde juletiden med. Vi kårer en vinder hver uge, og for at deltage skal du blot uploade et foto af noget, du selv har klaret, på Instagram. Det kan være stort som småt. Det er op til dig. Vi vil bare gerne se, hvordan du har brugt dine gør-det-selv-evner.

LÆS OGSÅ: Deltag i vores julekonkurrence

Gang i penslen
Mandag 4. december kårede vi den første vinder, og det blev Vicky Tornemand, der havde lagt et foto op af et malerprojekt, hun er i gang med. Stort tillykke til Vicky, som nu kan se frem til at modtage SuperGavekortet.

Kåringen betyder også, at næste uge er godt i gang, og at du derfor endnu engang har mulighed for at vinde - akkurat som Vicky.

Sådan deltager du:

  1. Tag et billede, hvor du viser noget ”du har klaret”. Det kan være et møbel du selv har bygget, et kreativt malerprojekt, en flot kage du har bagt eller noget helt fjerde
  2. Upload billedet på Instagram med hashtagget #detklarerjeg og tag @eucnvs på billedet
  3. Hver mandag kårer vi ugens bedste billede, som vi deler på vores sociale medier. Vi kontakter vinderne direkte på Instagram