Uddannelsesmesse en stor succes


Som elev i 9. eller 10. klasse står du foran et vigtigt valg: Hvor skal vejen gå hen efter folkeskolen? Hvad interesserer jeg mig for? Hvad vil jeg gerne arbejde med? Mulighederne er mange, og det derfor kan det være lidt svært at få overblikket. Erhvervsuddanelser, 10. klasse, htx, hhx, eux, efterskole, højskole, stx, arbejde. Meget at vælge mellem. 

Hos EUC Nordvestsjælland gør vi en dyd ud af at hjælpe de unge med at træffe det rigtige valg - og gerne i første omgang. Så de finder den uddannelse, der passer til dem og deres interesser og kan bane vejen for et spændende og udfordrende job, som de vil synes om tæt på et helt arbejdsliv.

Inspiration til uddannelsesvalg
Netop det fik vi mulighed for mandag 6. november 2017, da der blev afholdt Svinninge messe, og hundredevis af unge og deres forældre strømmede ind for at høre om de mange uddannelsesmuligheder, der er efter endt grundskole.

svinningemesse 2017

De kunne blandt andet høre om alle de tilbud, vi har hos EUC Nordvestsjælland. 23 erhvervsuddannelser, 10. klasse, htx, hhx og eux på Slotshaven Gymnasium og Allikelund Gymnasium og eud på sidstnævnte.

Det var en stor oplevelse at snakke med alle de unge mennesker og høre om deres drømme og forhåbninger, hvad angår både uddannelse og fremtidigt job. Nogle vidste allerede, de ville være murere, andre gik og overvejede eux, som både giver en studentereksamen og et svendebrev. Ens for dem alle var, at de gik med idéer om, hvad de vil - og det var en fornøjelse for os at kunne hjælpe med at gøre deres valg måske bare lidt mere velfunderet til Svinningemessen.

Her kan du se fotos fra dagen:

Udover at høre om vores uddannelser kunne forbipasserende også deltage i vores konkurrence, hvor deltagerne ved at svare på blot 10 spørgsmål om vores uddannelser kunne deltage i konkurrencen om en biograftur for to. Stine svarede rigtigt på alle spørgsmålene og blev den endelige vinder. Stort tillykke!