Fyraftenstræf hos malerne


EUC Nordvestsjællands malerafdeling inviterede denne uge traditionen tro til ‘fyraftenstræf’ - et arrangement, hvor branchens leverandører og mestre mødes og netværker, og hvor malerlærlinge har mulighed for at hilse personligt på en mester og på den måde 'sælge sig selv' i håbet om at få en læreplads.

Fem leverandører havde tilmeldt sig arrangementet og havde hver især sat små messestande op, hvor de udstillede fagligt relevant materiale.

Fyraftenstræf 2

Arrangementet startede kl. 15.00 i EUC Nordvestsjællands malerafdeling. Her blev der budt på kaffe og kage, alt imens snakken gik blandt de forskellige deltagere. Lærlingene bar alle hvide t-shirts med ordene “Jeg søger læreplads” på ryggen, mens de flittigt arbejdede på forskellige projekter.

Efter et par timer i malerværkstedet blev alle budt på mad i teorilokalet. Menuen var skipperlabskovs med rugbrød og rødbeder. Dagen sluttede med lodtrækning af gavekort, som leverandørerne havde medbragt i dagens anledning.

Fyraftenstræf

Arrangementet var alt i alt en stor succes, hvor folk fik snakket om branchen generelt her i lokalområdet, og et par af vores lærlinge fik en kontakt i hus med en mester, som i sidste ende kan give en læreplads.