Nye uddannelsesmuligheder

Fra august 2017 kommer der fem nye uddannelsesforløb til Nordvestsjælland.

snedkerResultatet af udbudsrunden 2017 på erhvervsuddannelserne er nu offentliggjort. For Nordvestsjælland betyder dette, at der kommer yderligere fem nye spændende uddannelsesforløb til området.

Fra august 2017 udbyder EUC Nordvestsjælland som noget nyt grundforløb 1 inden for hovedområdet fødevarer, jordbrug og oplevelser. Herudover kan man fra august næste år også tage grundforløb 2 som ernæringsassistent, maskinsnedker, snedker og værktøjsmager. Samtidig samles social- og sundhedsuddannelserne fremover på SOSU Sjælland Holbæk.

I alt vil man næste år på EUC Nordvestsjælland kunne læse 25 forskellige erhvervsuddannelser inden for alle fire hovedområder: Omsorg, sundhed og pædagogik; Kontor, handel og forretningsservice; Fødevarer, jordbrug og oplevelser og Teknologi, byggeri og transport.

”På EUC Nordvestsjælland er vi rigtig glade for resultatet af udbudsrunden, hvor vi får fem nye forløb på erhvervsuddannelserne. Vi er sikre på, at det vil være til gavn for både eleverne og erhvervslivet i Nordvestsjælland” Steffen Lund, direktør EUC Nordvestsjælland.

Udbudsrunden kom i kølvandet på den nye erhvervsskolereform, der trådte i kraft i august 2015 og gav landets erhvervsskoler mulighed for at søge om både at beholde eksisterende uddannelser samt ansøge om nye. Fredag d. 30. september fik skolerne svar på deres ansøgninger. Det samlede resultat kan ses på undervisningsministeriets hjemmeside.