Flotte resultater ved YE i Næstved

Fredag den 15. januar afholdte Young Enterprise entreprenørskabsmesse i Næstved Storcenter.

Igen i år var besøgstallet stort. Det store besøgstal til trods, forløb dagen særdeles godt. Selv om pladsen til tider var trang, havde både besøgende og dommere adgang til elev-virksomhedernes stande. Som i de seneste år skortede det ikke på iværksætterlyst og gå-på-mod, da ca. 50 unge virksomheder dystede mod hinanden – og om dommernes gunst i Næstved, fortæller Søren Brandshøj Larsen underviser ved EUC Nordvestsjælland.

Det nævneværdige omkring entreprenørskabsmesse er de to konkurrencer, Expo og Bizz Mart.

Et af Holbæk Handelsskoles unge og spirende iværksætterteams fik med deres ide, om ledningsfri lamper, en overbevisende 1. pladsen i Expo-konkurrencen. Amalie Rønlund Nielsen og Patrick Steen Pedersen har i samarbejde med Amiles bror, Anton Rønlund Nielsen oprettet elev-virksomheden Aifos Lux.

AifosLux2016

Foto fra venstre: Anton Rønlund Nielsen,Amalie Rønlund Nielsen og Patrick Steen Pedersen.

Kortfattet omhandler deres ide ledningsfrie lamper, som, via specielle magneter, kan placeres direkte i lofter og på vægge.  Aifos Lux vil på dommernes og deres lærers opfordring, hurtigst muligt søger om brugsbeskyttelse.

For 1. pladsen modtog virksomheden en flot pris på kr. 2.000.
 
De bedst placerede virksomheder går videre til den nationale entreprenørskabsmesse i Odense, der kulminerer den 11. februar 2016 i Rosengårdcentret.

Stort tillykke fra EUC Nordvestsjælland med de flotte resultater Og stor ros og anerkendelse for initiativet og den arbejdsindsats der ligger bag.

For yderligere oplysninger

Kontakt:
Søren Brandshøj Larsen

+45 20 32 94 58
sbl@eucnvs.dk