Ægte køreglæde på skoleskemaet

Pressemeddelelse 16. december 2015

BMW har leveret en træningsbil til ErhvervsUddannelsesCenter Nordvestsjælland.

BMW pressefoto

Foto fra venstre:  Tommas Larsen, eftermarkedschef BMW & Frank Tonsberg, direktør EUC Nordvestsjælland.

 København. Høj kvalitet og service begynder med en grundlæggende erhvervsuddannelse. Med leveringen af den nyeste generation af BMW 3-serien, understøtter BMW den praktiske læring på EUC Nordvestsjælland. Bilen gør det muligt for underviserne på skolen, at gøre den mest moderne og avancerede teknologi i bilindustrien tilgængelig i undervisningen.

Bilindustrien er i konstant udvikling, og praktisk uddannelse i tidssvarende biler har en høj prioritet. Her bliver teoretisk undervisning kombineret med praktisk erfaring. Eleverne får ”hands-on”-erfaring i at diagnosticere, vedligeholde og fejlfinde ved hjælp af innovativ teknologi.
Direktør for EUC Nordvestsjælland, Frank Tonsberg, udtaler: ”Skolens mål er at klæde eleverne bedst muligt på til fremtidens udfordringer i det professionelle erhvervsliv. Gennem en sådan støtte fra BMW, kan vi fastholde vores høje uddannelsesniveau i de færdigheder, som den fremtidige bilindustri kræver. Med den nye træningsbil kan vi gøre den nyeste generation af elektronik til en del af pensum. Dette er en særlig motivationsfaktor for de studerende”.

Pressechef hos BMW Danmark, Mette Lolholm, tilføjer: ”BMW har en lang tradition for at støtte erhvervsuddannelserne. Som led i en bæredygtig politik omkring de menneskelige ressourcer, har BMW Group altid haft fokus på ungdommen som kommende kapaciteter i erhvervslivet. Ved at fremme uddannelsesniveauet og samarbejdet med erhvervsskolerne tager BMW Group sit sociale ansvar alvorligt”.

BMW 3-serien er leveret af BMW AG i München og blev overleveret ved en lille ceremoni på skolen onsdag den 16. december med deltagelse af ledelse, lærere samt elever på EUC Nordvestsjælland og repræsentanter fra BMW Danmark A/S.

Se billeder fra dagens event på   facebook blue


BMW Group

Med de tre mærker BMW, MINI og Rolls-Royce, er BMW Group verdens førende premium producent af biler og motorcykler, som også tilbyder finansielle ydelser og mobilitetsservice. Som en global koncern har BMW Group 30 produktionsanlæg i 14 lande og et globalt forhandlernetværk i over 140 lande.

I regnskabsåret 2014 solgte BMW Group 2.118.000 biler og 123.000 motorcykler på verdensplan. Overskuddet før skat i regnskabsåret 2013 var 7,91 mia. euro med en samlet indtægt på 76,06 mia. euro. Koncernen havde per 31. december 2013 en global arbejdsstyrke på 110.351 medarbejdere.

Grundlaget for BMW Groups succes har altid været ansvarsbevidsthed og langsigtede løsninger. Derfor er miljømæssig og social bæredygtighed i hele værdikæden, omfattende produktansvar og et klart fokus på ressourcebevarelse, en integreret del af koncernens strategi.  

www.bmwgroup.com
Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup        
Twitter: http://twitter.com/BMWGroup            
YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview
Google+: http://googleplus.bmwgroup.com